Nyhetsbrev |  Följ mig på instagram för tips och referenser | VILLKOR
  Min app
  Min app

  Med den lättanvända appen får du en komplett fitnesslösning, där har du dina kost- och träningsscheman och kan tracka dina framsteg direkt under träningspasset samt titta tillbaka för att se dina framsteg.

  Du kan se korta filmer för att se hur du utför övningen på bästa sätt. Appen har en funktion som underlättar om du vill ta bilder före under och efter för att jämföra dina utseendemässiga resultat. Du kan chatta med din coach och få motiverande tips i realtid eller välja vår gruppchatt ( ej aktiv ännu ) för att peppa och peppas av andra medlemmar.

  Appen är även kompatibel med andra fitness-/hälsoappar som till exempel My Fitnesspal. Appen är delvis på engelska.

   

  Med högsta möjliga kvalitet!
  APPen är en innovativ och heltäckande hälso- och träningsplattform för dig som vill förbättra din hälsa och träna med högsta möjliga kvalitet. Som klient har du tillgång till effektiva träningsupplägg med uppföljning.

  APPen ingår i produkterna Träningsschema samt Kost- och träningsschema. ( Ej endast Kostschema ). Du kan använda ditt schema med appen i 3 mån ( beroende vilken tjänst du har köpt ). Jag är stolt över APPen, med den som plattform och vårt erfarna team kommer du att nå dina mål både lättare och snabbare.