Nyhetsbrev |  Följ mig på instagram för tips och referenser | VILLKOR
  Om mig
  Om mig

  När min lillasyster var 3 år fick hon diabetes typ 1. Hela familjen lärde sig fort att kosten var den absolut viktigaste delen för sjukdomen, i vissa länder är det fortfarande kosten man fokuserar på då insulin är för dyrt. Diabetes har ökat lavinartat i västvärlden pga av dålig kost och inaktivitet. Samtidigt som fler och fler vill ändra sin livsstil till mer hälsosam.

  För vår familj blev det en total vändning, vid den tiden fanns det knappt alternativ till socker som det finns idag, sockerfri choklad vill jag inte ens prata om hur det smakade, men vi åt det ändå för att visa att vi också åt det min syster åt. Min mamma lagade bra mat och under den tiden lärde hon sig mer om hur kosten påverkar för att hålla insulinkurvan på rätt nivå. Detta har påverkat mig och jag har alltid varit medveten om hur viktigt det är att äta hälsosamt. Genom att utveckla den här tjänsten får jag nu möjlighet att hjälpa andra att bli mer hälsosamma och det känns både kul och viktigt.

  Hela mitt liv har Träning och Hälsa varit en genomgående röd tråd, jag har varit med om alla dieter och träningsflugor, sållat 95% av dem och lärt mig hur man inte ska göra, många av dessa flugor ligger media bakom för att sälja lösnummer, och andra är det någon som har hittat på för att göra sig ett namn. Det absolut bästa är att inte ens läsa dem. Det är klart, om du äter pizza varje dag och går över till en diet så kommer du att rasa i kilon, men en sådan diet är svår att hålla i längden och då är du snabbt tillbaka där du började. Nyckeln är långsiktighet, inte jojo-dieter. Jag och mitt team har tagit fram en långsiktig och personlig tjänst med appen som platform för att enkelt kunna kommunicera med dig som klient.

  Vi i teamet använder oss själva av appen, jag lägger upp min egen träningsplan med filmer för att hålla uppe motivationen. Hela mitt liv har jag lärt ut, som 22-åring drev jag en av Sveriges största Tae Kwon Do klubbar med över 130 aktiva elever och träningar 5dgr i veckan. Styrketräning började jag med vid 18 års ålder men då i kombination med kampsporten, efter 30 tog styrketräningen över mer av min tid, och idag tränar jag 4-6 pass per vecka. Det team jag har satt ihop kompletterar varandra bra och vi kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas.